21 Ekim 2009 Çarşamba

Alışveriş saati, hem de en avantajlısından :)

Herkes benim gibi mi bilmiyorum ama ben alışveriş yapınca özellikle de bir şeyi mecbur olduğum için değil de çok beğendiğim için aldığımda gerçekten kendimi çok mutlu, hafiflemiş, rahatlamış, ne bileyim işte çok iyi hissediyorum. Hele kötü bir gün geçirdiysem, sevdiğime kızdıysam (!), vs.. her şey uçup gidiyor sanki...
Ama bunları yazınca beni öyle alışveriş delisi falan zannetmeyin, ben nerdeyse pinti denecek kadar zor alışveriş yaparım. Kırk kere inceler, kırk yerden fiyatını ararştırır (tabii belli meblağ üzerindeki şeyleri), en ince ayrıntısına kadar inceler, tartar, biçer, düşünür, taşınır, biraz da yanımdakinin " ne var bu kadar düşünecek al işte olsun bitsin" teşviklerini destek alıp öyle alışveriş yaparım.
Lafı çok uzattım tamam durun gitmeyin sadede geliyorum. Son dönemde oldukça yaygın 2 site var ( en azından benim bildiğim 2): Markafoni ve Limango .

Markaların belli ürünlerini belli bir süre için ve sınırlı stok adedi için çok iyi indirimlerle satışa sunuyorlar. Sitelerin o kadar sadık takipçileri var ki ben saat 9-10 gibi açıyorum genelde, bazı modeller tükenmiş bile olabiliyor. Napıyorlar anlamıyorum ki :) Ben de bu indirimleri rakamları görünce tabii dayanamıyorum sanıyorum indirime zaafım var :)
Neyse ben de son olarak limangodaki Avent 'in kampanyasından kızım ve yolunu dört gözle beklediğim yeğenim için bir şeyler sipariş ettim. Kargomu dört gözle bekliyorum şimdi :) Alınca bakmak öyle keyifli oluyor ki anlatamam.
Unutmadan tek bir sorun var; sitelere sizi biri önermeden giremiyorsunuz, aranızda ilk kez girecek olup tanıdığı bir kullanıcı olmayan var ise bana mail adresinizi gönderirseniz size davet gönderirim. Eh bunun adıda "alışveriş kardeşliği" olsun :)

2 yorum:

zeynepmeltem dedi ki...

Merhaba Gökçe,
Blogunu favoritehometovisit'e yazdığın mesajdan öğrendim.Ben de bu sitelere nasıl girebilirm diye kara kara düşünürken senin yazın mucizevi oldu. Beni her 2 siteye de davet edebilirsen çok sevineceğim. adresim meltem@ozeker.com. Şimdiden çok teşekkürler. Haftaya cumaya tanışıp görüşmek üzere:-) zeynepmeltem

Gokce dedi ki...

Sevgili Zeynep Meltem davetlerini gönderdim :) Aman dikkat insan o sitelerde gerçekten kendini tutamıyor :)