18 Kasım 2009 Çarşamba

Ayça kimdir?

Biliyorum bu giriş biraz ansiklopedik oldu ama bir baktım bu ara herkes "Ayça, Ayça" deyip duruyor. Ben de tabii klasik meraklı hatun :) dedim kim acaba bu Ayça? Adı da kardeşime benziyor üstelik, bizimki Ayçe :) Hemen tıkladım ve başladım gezmeye. Onlar ne fotoğraflar öyle bayıldım. Hatta Ayça'ya sormadan birini buraya koydum bile umarım bana kızmaz, ona da haber verdim tabii.

Gelelim diğer konumuza;
Sevgili Ayça bir çekiliş yapıyormuş, hatta bir değil her hafta çekiliş yapıyormuş. Ben normalde bu çekilişlere katılmayı pek tercih etmiyorum (Primarima'nın yılbaşı çekilişi farklı tabii, ona katıldım :) ). Ama Ayça beğendiğiniz ürünümü bana haber verin deyince dedim bu başka, Ayça sanırım ürünleri hakkında bir fikir almak istiyor, e o zaman ben de yardımcı olayım :)
Ayça'cım ürünlerinin hepsine bayıldım ama özellikle bu aralar inciye takan ben bu kolyeye hayran oldum. Ellerine sağlık :)

Bu arada sen bir ürün dedin diye bir şey demiyorum ama doğrusu o mavili/kahveli portföy çantada da aklım kalmadı desem yalan olur :)

Ayça'ya ulaşmak için burdan alayım sizi...

3 yorum:

zeynep bayram dedi ki...

gökçe merhaba ben zeytinburnu olivyumun karşısında oturuyorum.bende yazını yeni gördüm malum hastalıklarla uğraşıyorum,yinede şükürki oğlum enerjisinden ve inadından birşey kaybetmedi iştahıda açıldı herşeyde var bir hayır,doktorumuz antibiyotik bile vermedi.neyse sen kuzucuğuna dikkat et,yaptıklarınıda beğeniyorum hoşça kal

Ayca Karaoglan dedi ki...

Listedesin :) Teşekkürler :)

Ayca Karaoglan dedi ki...

Gökçe tebrikler, ilk hediyemi sen kazandın :) Bloguma bekliyorum, sevgiler, Ayça.