14 Aralık 2009 Pazartesi

Yeni ikizlerimize hoşgeldiniz hediyesi..

Öncelikle biraz önce bahsettiğim, teyzeme yaptığım bir silindir metal kutu ve 2 küçük cam kavanozdan oluşan hediyelerini fotoğraflayamadım. Hastaneye gitmek için biraz acelem vardı malum. İlk fırsatta gidip çekip sizinle paylaşacağım.

Minik ikizlerimiz Kıvanç ve Övünç için ise 3 katlı bir bezpasta hazırladım, üzerine de minik beyler için mama kaşığı, body ve oyuncak taktım. Bakın bakalım beğenecek misiniz?



Bodyleri katlayarak lolipop şekli verdim ve ısıya göre renk değiştiren mama kaşıklarına bağladım. Bir paket bezide katlaya katlaya pastayı yaptım. Sonra üzerine lolipopları ve daha önce aldığım trenleri yerleştirdim. Başka yerlerde gördüğüm o lastiklerle bağlaya bağlaya yapılan bez pastaları hiç sevmediğim için lastik yerine ince beyaz saten kurdeleler kullandım. Biraz el oyalayan ama çok severek yaptığım bir hediye oldu. Bebekler ve çocuklar için bir şeyler yapmayı çok seviyorum :) Bu konuda daha başka süprizlerim de olacak size. Bu arada pastayı gören bir kaç arkadaşımdan sipariş bile almaya başladım :) Daha neler süsleyeceğim neler :)

2 yorum:

benden, bizden... dedi ki...

çok güzel olmuş eminim çok beğenilmiştir...

Betül Özbir dedi ki...

şekerim daha önce niye görmedik sayfalarımızı yahu:)))bu bez pastaya bayıldım bayıldım cuma günü doğuma gidicem erken görseydim yapardım bende oğluşuma tüühh ,,bebek mevlütüne yapsam abesmi olur acaba:))harika ellerine sağlık